افزایش استفاده از حجاب در میان زنان مصری
استفاده از حجاب و پوشش اسلامی میان زنان و دختران مصری افزایش یافته و این خواسته در میان اقشار مختلف این کشور در حال گسترش است .
به نقل از هفته نامه آلمانی زبان اشپیگل، استفاده از حجاب که امری واجب در میان زنان مسلمان به شمار می رود بیش از همه در میان زنان نسل جوان مصری به چشم می خورد و در حال گسترش میان اقشار سنی و فرهنگی دیگر نیز می باشد .
به نوشته خبرنگار اشپیگل، دختران جوان مصری بیش از مادرانشان و زنان مسن تر از حجاب اسلامی استفاده می کنند و این پدیده در میان آنان فراگیرتر از زنان مسن است .
اشپیگل با اشاره به همه گیر شدن حجاب اسلامی در مدارس مصر، تنها تفاوت میان دانش آموزان ابتدایی با دبیرستانی را در رنگ لباسهای اسلامی آنان عنوان می کند و دراین باره می نویسد: در گذشته استفاده از دامنهای کوتاه و گرایش به برهنگی در حال عادی شدن در جوامع شهری و روستایی این کشور بود.
این گزارش می افزاید: این روند تا سالهای ابتدایی دهه 1980 میلادی در مصر دیده می شد و زنان جوان لزومی برای حفظ حجاب خود نمی دیدند اما مدتی است که حفظ ظاهر اسلامی در میان تمام اقشار زنان و در رده های سنی مختلف با جدیت دنبال می شود .
طراح پوشش اسلامی برنده پوششهای رسمی در اوکراین شد
به نقل از اسلامآنلاین، اولگا کوکالیتس طراح پوشش زنان مسلمان در مسابقهای که وزارت خانواده و جوانان اوکراین جهت انتخاب بهترین پوشش برای جوانان تنظیم کرده بود، مشارکت کرد و در آن 1 هزار و 500 نفر حضور داشته و 10 طرح متنوع از لباسهای مختلف اسلامی، ورزشی، لباسهای مجلسی و اداری ارائه شده بودند . اولگا کوکالیتس با ابراز خرسندی از برنده شدن طرحش در این مسابقه و حضور در مسابقه پوششهای رسمی که در کشورهای اروپایی بیسابقه بوده است، گفت: حاضران با مشاهده او با پوشش اسلامی که برای نخستین بار در مسابقه بزرگ و رسمی اوکراین که همه ساله در کیف برگزار میشود، بسیار تعجب کردند .
اولگا 4 سال پیش در مرکز فرهنگی اسلامی کیف مسلمان شده بود. پس از آن تمام تلاش خود را برای کار در زمینه طراحی پوششهای اسلامی به کار بست که اداره مرکز نیز او را بسیار تشویق کرد که با استقبال دهها زن مسلمان در کیف و شهرهای دیگر از طرحهایش مواجه شد که خواستار خرید مدلهای لباسهای او شدند .
برنده جایزه " زنان موثر در توسعه " :
زنان ایران، پیشروترین زنان منطقه هستند
بنیانگذار موسسه حمایت از کودکان سرطانی روز شنبه گفت که"زنان ایرانی پیشروترین زنان منطقه هستند ".
همین آوانگارد بودن زنان ایرانی سبب شد تا آنها به علت برخورداری از توان بالا از عهده هر دو مسوولیت خانوادگی و اجتماعی خود برآیند.
وی که سال 2008 میلادی برنده جایزه "زنان موثر در توسعه" از سوی بانک توسعه اسلامی شد، در خصوص علت ناشناس ماندن زنان ایران و فعالیت های آنها، گفت: این امر فقط به دلیل عملکرد رسانه های غربی و سیاه نمایی بیگانگان نیست، بلکه رسانه های داخلی نیز در انعکاس اخبار موفقیت ها و پیشرفت های زنان فعال نیستند.
بنیانگذار موسسه حمایت از کودکان سرطانی - محک - مشخصا توضیح داد که "استثنای موفقیت عرصه فوتبال، انعکاس اخبار مثبت و موفقیت آمیز ایرانیان در رسانه های داخلی در هر موفقیت ورزشی، مذهبی، پزشکی، علمی دیگر بسیار کم رنگ است
این بانوی ایرانی که برنده دومین جایزه سالانه بانک توسعه اسلامی و به عنوان بانوی موثر در حوزه زنان و کودکان است، گفت: زن بودنم در هیچ شرایطی مانع کار نبوده است، همسر بودن و مادر بودن نیز در رشد و تعالی زنان اثر مثبت دارد.
بنیانگذار موسسه محک گفت: زمانی که دخترم به بیماری سختی دچار شد و نهایتا شفا یافت انگیزه تاسیس این موسسه در ذهنم شکل گرفت و با تلاش بسیار در سال 70 پایه های این نهال نوپا را در کشور بنا نهادم.
" بانک توسعه اسلامی که مقر آن در جده عربستان سعودی است از دو سال قبل جایزه ای را برای فعالیت های اجتماعی زنان با عنوان "زنان موثر در توسعه" اختصاص داده است و جایزه سال 2008 میلادی این بانک با موضوع فعالیت برای زنان و کودکان، مشترکا به "سعیده قدس" از ایران و "رونا خان" از بنگلادش تعلق گرفت.
به گزارش ایونا ، ملاک های انتخاب "زنان موثر در توسعه" فقط یک بعد فعالیت اجتماعی و تولید آثار قلمی نیست، بلکه تحصیلات، وضعیت خانوادگی و تربیت فرزندان و همه ابعاد زندگی زنان مورد نظر است.
|
فریبا انیسی قدیمترها به ما میگفتند ارتجاعی؛امل .بعد شدیم سنتی ومتحجر.این اواخر هم شدیم اصولگرای سنتی .اما در هر صورت شیعه ایم؛دوستدار مولی ؛عاشق ولایت ؛پادر راه گذاشتیم تا شهادت.می نویسم نه فقط به خاطر اینکه شغل من این است چون فکر میکنم از این طریق بهتر می توانم رسالت خود را به انجام برسانم .محور اصلی کارم زنان است درمورد انقلاب ؛دفاع مقدس وفلسطین مطلب دارم به صورت گفتگو؛مقاله؛کتاب وپژوهش |