مشکلات سلامتی برای زنان نیروی هوایی امریکا در عراق
بررسی انجام گرفته توسط پژوهشگران دانشگاه میشیگان نشان می دهد بیش از هشتاد درصد زنان نیروی هوایی امریکا که در عراق و سایر نقاط جهان مستقر هستند از خستگی مزمن ، تب ، ریزش مو و دشواری در تمرکز حواس شکایت کرده اند .
یکی از این پژوهشگران به نام پنی پی یرس گفت " احتمال دارد یک عامل ناشناخته زیست محیطی عامل مشکلات این زنان و همچنین سندرم جنگ خلیج (فارس) باشد." او افزود " البته احتمال دارد این نشانه ها ناشی از فشار عصبی ناشی از ماموریت های نظامی بویژه ماموریت های طولانی و دشوار باشد." به گفته پی یرس اکنون زنان پانزده درصد نیروهای مسلح امریکا را تشکیل می دهند و از زمان جنگ خلیج فارس نقش های رزمی که زنان در ارتش برعهده گرفته اند به صورت قابل توجهی افزایش یافته است
تصاویر زنان روی مجلات افغانی ، روح جوانان را تخریب می کند
رئیس بخش تاریخ و علوم اجتماعی دانشکده کابل با اشاره به وضعیت نامناسب مجلات، چاپ تصاویر زنان هندی در نشریات افغانستان را عامل تخریب روان جوانان افغان دانست . روزنامه راه نجات چاپ کابل به نقل از عبدالباقی حصاری نوشت که افغانها در جامعه اسلامی زندگی میکنند، ممکن است، دست اندرکاران این قبیل مجلات قصد داشته باشند تا شوق و علاقه کاذب (غریزه جنسی) جوانان را تحریک کنند . وی اضافه کرد: در حالیکه مردم از فقر اقتصادی و فرهنگی رنج میبرند، به جای اینکه مجلات با کارهای ادبی، هنری و فرهنگی روح خسته مردم از جنگ را ترمیم کنند، همانند بعضی رسانههای تصویری کشور، با انتشار تصاویر مستهجن و منافی عفت عمومی، آنان را خسته تر میکنند . این استاد دانشگاه با بیان اینکه بعضی مجلات، نسبتا درون مایه خوبی دارند تصریح کرد: بیشتر مجلات افغانستان، به جای اعتلای فرهنگ، آگاهی به مردم، بارور کردن شعور سیاسی، گسترش علم و فرهنگ، مردم به خصوص جوانان را گمراه میکنند .
وی از دست اندرکاراران مجلات مورد نظر خواست نسبت به مشکلات روانی ،فکری و فرهنگی مردم توجه کنند و راه حلی را برای پایان دادن به معضلات فعلی جامعه معرفی نمایند . به گزارش "ایونا" ، در افغانستان حدود 500 مجوز برای نشریه صادر شده است که مشخص نیست از این تعداد، چند نشریه فعال است . چندی قبل پخش سریالهای هندی از تعدادی تلویزیونهای افغانستان با واکنش شماری از شخصیت فرهنگی و علمای کشور رو به رو شده بود .
الهام اعلام کرد : پرداخت خسارت از سوی بیمه، برای زنان مساوی مردان شد
وزیر دادگستری با تاکید بر اینکه نباید این موضوع را با تساوی دیه اشتباه گرفت ، ادامه داد: از آنجا که شرکت های بیمه در دریافت حق بیمه جنسیت را لحاظ نمی کنند، بنابراین دستگاه قضایی پرداخت خسارت بر اثر آسیب هایی چون تصادف یا آتش سوزی را میان زن و مرد یکسان و بر اساس دیه کامل مرد بالغ در ماه حرام قرار داد .
وی تصریح کرد : میزان دیه را دادگاه تعیین می کند و شخص خاطی باید آن را به خسارت دیده بپردازد. اما آن بخشی از خسارت که باید از سوی بیمه کننده پرداخت شود توسط قراردادهای آن شرکت که طبق توافق با بیمه شده به امضا رسیده، تعیین می شود .
وزارت دادگستری تنها حد آن را معلوم و ابلاغ کرده و آن دیه کامل مرد بالغ در ماه حرام است که به عنوان پایه پرداخت دیه محسوب می شود و بیمه کننده درصدی از آن را که توافق کرده می پردازد و دولت در نظر گرفتن جنسیت و اقلیت دینی را غیرقانونی دانست .
فریبا انیسی قدیمترها به ما میگفتند ارتجاعی؛امل .بعد شدیم سنتی ومتحجر.این اواخر هم شدیم اصولگرای سنتی .اما در هر صورت شیعه ایم؛دوستدار مولی ؛عاشق ولایت ؛پادر راه گذاشتیم تا شهادت.می نویسم نه فقط به خاطر اینکه شغل من این است چون فکر میکنم از این طریق بهتر می توانم رسالت خود را به انجام برسانم .محور اصلی کارم زنان است درمورد انقلاب ؛دفاع مقدس وفلسطین مطلب دارم به صورت گفتگو؛مقاله؛کتاب وپژوهش |